Färga håret Färga håret hemma Vilken hårfärg passar jag i Färga håret blont från brunt
Färga håret rött Färga håret svart Färga grått hår
Färga slingor hemma Färga löshår och skägg Tona håret hemma
Intensivtoning tips Bra hårfärg tips Färga håret med Henna
Hårfärg produkter Hårfärg online Hur ofta kan man färga håret?
Färga håret när man är gravid Hårfärg för män
Köpa hårfärg online
Vill man köpa hårfärg online kan man faktiskt först kolla på Tradera. Ibland finns där någon som köpt fel färg eller ångrat sig och vill sälja den billigt. På detta sätt kan man få tag i de hårfärger som kan vara svåra att få tag i.

En av de shoppar som har allra störst utbud av hårfärg online är Lyko.se . De har även toningar och inpackningar med färgpigment. Bläddra runt eller sortera på varumärke. Lyko säljer även hårfärg för män. Bangerhead är en annan onlinebutik som säljer hårfärg.

Rusta har faktiskt, tro det eller ej, ett rätt så bra utbud av hårfärg. De säljer det populära märket Jane Hellen Mood i många olika färger till låga priser. Detta är ett av de populäraste märkena om man frågar runt lite. De säljer även ögonbrynsfärg och ögonfransfärg.

Är du ute efter galna färger kan du köpa Directions hårfärg online hos Blue Fox. Denna är dock avsedd för blekt hår och är egentligen en intensivtoning.

Hos Rockme.se kan du också hitta crazy hårfärg av märket Manic Panic.

Det kan vara lite svårt att se hur resultatet förväntas bli när man köper den här typen av vara över Internet. När man köper hårfärg vill man gärna se förpackningen och se hur olika nyanser blir efter färgning eller titta på hårprover som brukar finnas i fysiska butiker. Men om man vet ungefär vilken nyans man är ute efter eller har köpt just den färgen förut kan det vara ett smidigt sätt att få hem hårfärgen på. Tänk också på att om du ska färga långt hår bör du köpa två förpackningar.