Färga håret Färga håret hemma Vilken hårfärg passar jag i Färga håret blont från brunt
Färga håret rött Färga håret svart Färga grått hår
Färga slingor hemma Färga löshår och skägg Tona håret hemma
Intensivtoning tips Bra hårfärg tips Färga håret med Henna
Hårfärg produkter Hårfärg online Hur ofta kan man färga håret?
Färga håret när man är gravid Hårfärg för män
Färga löshår
Att färga löshår brukar gå alldeles utmärkt, så länge det är äkta hår. Är det inte det kommer man få problem med att få färgen att fästa jämnt och då är det bättre att köpa ett nytt set i den färg man vill ha.

Man kan färga det precis som vanligt förutom att man måste tänka på att färgen inte får hamna på fästena. Följ instruktionerna på förpackningen precis som vanligt och glöm inte plasthandskarna.

Eleven.se har löshår.

Färga skägg

Det finns ett problem med att färga skägg och det är naturligtvis att det växer ut ganska fort så att man kan se en utväxt redan efter ett par dagar. Hur mycket det syns beror förstås på hur långt ifrån färgen ligger din naturliga. Däremot kan man färga lite längre skägg som har lite gråa stänk i sig med fördel. Då kommer utväxten inte att bli uppseendeväckande på samma sätt. Under hårfärg för män kan du läsa mer om produkter som färgar grått hår och som lockar fram pigmentet i hårstrået. Det är svårt att säga om dessa produkter fungerar även på skägg, men som när det gäller mycket inom ämnet färga håret måste man ibland experimentera lite.

Det är lite svårare att få hårfärg att fästa på skägg. På grund av det säljs speciella produkter för detta ändamål men dessa vågar jag inte rekommendera då jag aldrig pratat med någon som testat dem. I stället kan man låta produkten verka lite längre än vad som står på förpackningen, dock max 10 minuter. Använd inte inpackningen som ibland följer med hårfärg när du färgar skägg.